Life for Life
"Το θαύμα δεν είναι πουθενά
παρά κυκλοφορεί μέσα
στις φλέβες του ανθρώπου!!!"


"Στης σκέψης τα γυρίσματα μ’ έκανε να σταθώ
ιδέα περιπλάνησης σε όμορφο βουνό.
Έτσι μια μέρα το ’φερε κι εμέ να γυροφέρει
τ’ άτι το γοργοκίνητο στου Γοργογυριού τα μέρη !!!"


ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ
Εμείς στο χωριό μας έχουμε ακόμα αυλές. Εκεί μαζευόμαστε, αμπελοφιλοσοφούμε,
καλαμπουρίζουμε, ψιλοτσακωνόμαστε μέχρι τις... πρώτες πρωινές ώρες! Κοπιάστε ν' αράξουμε!!!
-Aναζητείστε το"Ποίημα για το Γοργογύρι " στο τέλος της σελίδας.

26.9.16

Μία Καρυάτιδα, Ένας Ποιητής, Ένας Βιβλιοπώλης, Ένας Οικονομολόγος-Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας, Ένας Φοιτητής, και ο Επικούρειος Πέπος.

MΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ 25/09/2016 
Εις υγείαν της Κοντεσίνας Ηρούς!!! Ηρούλι πάτησες κιόλας τα 22!!! Πολύχρονη και Καλότυχη να είσαι, και φυσικά παντρεμένη στα 25 λόγω Πεπέ.
Φίλες και Φίλοι αγαπητοί συναθλητές της ποίησης και του αρχαίου κάλλους σας καλησπερίζω από το αρχηγείο της ΟΚΡΑ.
Η σημερινή μέρα ήταν πάρα πολύ ξεχωριστή, ξεχωριστή λόγω των γενεθλίων της Κοντεσίνας, και γιατί σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη φθινοπωρινή συνάντηση νέων και παλιών μελών της ΟΚΡΑ
Η συνάντηση των μελών έγινε στο γνωστό στέκι, δηλαδή στο καφέ του Μουσείου. Παρόντες ήταν οι: Kορνηλία, ο Ποιητής Χρυσοβαλάντης, ο Ερμής, (συμμαθητές και οι τρεις), ο Αρκάς, ο Mr Alex, και στα λίγα υπόλοιπα ο Επικούρειος Πέπος.
Ο Mr Alex ως βιβλιοπώλης ήθελα να γνωρίσει τον εκκολαπτόμενο ποιητή γιατί όταν διάβασε τα ποιήματα του Χρυσοβαλάντη διέκρινε, ώς ειδικός, πως αυτός ο νέος ποιητής είναι πολυτάλαντος και με λαμπρό μέλλον. Κανόνισε μάλιστα με τον Βαλάντη το επόμενο βιβλίο το οποίο θα είναι μυθιστόρημα να εκδοθεί από το ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ.
Η Κορνηλία-Σπυριδούλα no provlem!! ήταν μες στην τρελή χαρά γιατί βρισκόταν ανάμεσα στους παλιούς συμμαθητές της, τον Βαλάντη και τον Ερμή-Νικόλα. Ο Βαλάντης της υποσχέθηκε πως στην επόμενη ποιητική συλλογή θα υπάρχει ένα ποίημα για μια Καρυάτιδα!!! Δηλαδή για την ίδια!!! 
Όταν την πρώτη φορά στην παρουσίαση συνάντησα τον Ερμή-Νικόλα η Σπυριδούλα no provlem-Kornilia μου μίλησε γι' αυτόν με τα καλύτερα λόγια. 
Για λίγο τότε που συνομίλησα μαζί του, κατάλαβα πως τα λόγια της Σπυριδούλας no provlem-Kornilias είχαν βάση, και γι' αυτό ζήτησα να υπάρξει μια νέα συνάντηση στο Μουσείο, μαζί και με τον Βαλάντη. προκειμένου να έχουμε αρκετό χρόνο στη διάθεσή μας ώστε να γνωριστούμε καλύτερα. Αρχικά όπως σας έχω ήδη πει εντυπωσιάσθηκα από τον Βαλάντη, λόγω του χαρακτήρα του, εξίσου καλή εντύπωση μου έκανε και ο Ερμής. Ο Ερμής σπουδάζει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης, στο ίδιο τμήμα είναι και η συγχωριανή μας Όλγα Ραρρά εγγονή του Αλκιβιάδη Ραρρά, δηλαδή του πιο εργατικού ανθρώπου στην περιοχή της Θεσσαλίας. Δυστυχώς δεν θα δείτε φωτογραφίες του Ερμή γιατί αναχώρησε λίγο πιο νωρίς από την παρέα, κι' εγώ ως φωτογράφος δεν είχα φροντίσει να κάνω τη φωτογράφηση των μελών πιο πριν. Επίσης δεν υπάρχουν εικόνες από την τελετή υποδοχής, και της διαδικασίας του χρίσματος των νέων μελών λόγω του καταστατικού της ΟΚΡΑ το οποίο είναι δημιούργημα της νέας διοίκησης.
Ο Αρκάς είχε να μας πει κι αυτός ευχάριστα νέα, έχει επιλεγεί για το τρίτο στάδιο εξετάσεων της ΥΠΑ φίλε καλή επιτυχία.
Κατά τις 13.30 αναχωρήσαμε από το Μουσείο και αποφασίσαμε τα 4 μέλη, να επισκεφθούμε το θέατρο του Διονύσου, την Ακρόπολη, και την στοά Αττάλου. Ήταν μια καταπληκτική βόλτα, και ειδικότερα o Mr Alex την χάρηκε ιδιαίτερα. 
Εκεί που έγινε ένας μικρός χαμός ήταν όταν η Σπυριδούλα no provlem-Kornilia πήρε θέση Καρυάτιδας!!!!! δεν μπορείτε να φαντασθείτε το πόσες φωτογραφικές μηχανές στράφηκαν πάνω της. Αν ήταν από μεριά η Αντζελίνα Τζολί θα ζήλευε πάρα πολύ. Δεν θα υπερβάλω καθόλου αν πω πως η φωτογραφία της ταξίδεψε σήμερα σε όλα τα μήκη και πλάτη της οικουμένης. 
Γενικά η σημερινή μέρα ήταν πολύ γεμάτη και ενδιαφέρουσα. Στην επόμενη συνάντηση θα έχουμε μαζί μας και την Άλκηστη, την Διώνη, την Περικτιόνη, την οποία θα συναντήσω αύριο μετά από πολύ καιρό, και φυσικά την Μυρτώ και την Ηλέκτρα. Μακάρι να υπάρξει η δυνατότητα να έχουμε κοντά μας και την Ζαν Ντ' Άρκ, και γιατί όχι και την Όλγα. Τα κεράσματα ήταν από τον Mr Alex λόγω των γενεθλίων της Κοντεσίνας.
Κάπου εδώ σας χαιρετώ, με σεβασμό και Επικούρεια διάθεση ο Επικούρειος Πέπος.
Σ' αυτές τις δυο φωτογραφίες έγινε ό χαμός!!
Απίστευτη φωτογραφία για ΟΣΚΑΡ σε κίνηση fuji tomo kazu είσαι θεός!!!



Ο ποιητής με την σημμαθήτριά του.



Λίγο μασάζ πριν την τελική ανάβαση και ενθρόνηση της Καρυάτιδας.
Από το δημοτικό μαζί.
Ο ποιητής με τον Επικούρειο Πέπο.
Άλεξ και Κορνηλία.
Η Καρυάτιδα αναπάυεται λίγο πριν την τοποθετήσουν στη θέση της.
Μουσείο Ακρόπολης, Άλεξ, Κορνηλία, Αρκάς, και Χρυσοβαλάντης.
ΟΙ πρωταγωνιστές της παράστασης.
Η Καρυάτιδα με γυαλιά.
Καρυάτιδα, Mr Alex, και Αρκάς.
Αρκάς και Καρυάτιδα.

Ο Καλλικράτης-Αρκάς και η Μούσα του.

Οι τρεις σωματοφύλακες της Ακρόπολης.
Ο Φειδίας και η Καρυάτιδα.


Συγχαρητήρια στο φωτογράφο, αυτή η φωτογραφία ταξίδεψε σήμερα σε όλον τον πλανήτη.



Αξίζουν πολλά εύγε στο φωτογράφο που πήρε αυτή την φωτογραφία.
Επιμέλεια και φωτορεπορτάζ από τον δαιμόνιο Fuji Tomo Kazu.