Life for Life
"Το θαύμα δεν είναι πουθενά
παρά κυκλοφορεί μέσα
στις φλέβες του ανθρώπου!!!"


"Στης σκέψης τα γυρίσματα μ’ έκανε να σταθώ
ιδέα περιπλάνησης σε όμορφο βουνό.
Έτσι μια μέρα το ’φερε κι εμέ να γυροφέρει
τ’ άτι το γοργοκίνητο στου Γοργογυριού τα μέρη !!!"


ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ
Εμείς στο χωριό μας έχουμε ακόμα αυλές. Εκεί μαζευόμαστε, αμπελοφιλοσοφούμε,
καλαμπουρίζουμε, ψιλοτσακωνόμαστε μέχρι τις... πρώτες πρωινές ώρες! Κοπιάστε ν' αράξουμε!!!
-Aναζητείστε το"Ποίημα για το Γοργογύρι " στο τέλος της σελίδας.

15.3.16

ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΣΤΗΝ Κ. Natasha Fuller.

Από τη γέννησή της η μικρούλα Natasha πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια. Χρόνια περίμενε να βρεθεί συμβατός δότης για να κάνει μεταμόσχευση νεφρού.

Αναγκάστηκε πριν από δύο χρόνια να μετακομίσει στους παππούδες της στο για να βρίσκεται πιο κοντά στο Νοσοκομείο Παίδων και να λαμβάνει εξειδικευμένη περίθαλψη. Οι γονείς της και η δίδυμή αδερφή της Brookelynn ζουν στην Οκλαχόμα.
Βρήκε τον δότη στον πιο απρόσμενο άνθρωπο. Η δασκάλα της Natasha Fuller αποφάσισε να της κάνει ένα μοναδικό δώρο ζωής. "Πραγματικά το σκέφτηκα και προσευχήθηκα πολύ". Ενώ οδηγούσε, έκανε μια στάση και τηλεφώνησε στον άντρα της. "Rich, θέλω να δώσω το νεφρό μου σε μια μαθήτριά μου".
ΘΕΕ ΜΟΥ! ΠΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑΞΕΙΣ! ΕΥΓΕ! ΕΥΓΕ! ΕΥΓΕ!
Αφού έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις για να εξακριβωθεί αν είναι συμβατός δότης, ζήτησε άδεια 8 εβδομάδων από το σχολείο. Οι υπεύθυνοι του σχολείου κάλεσαν τη γιαγιά της μικρούλας στο σχολείο για να της ανακοινώσουν τα υπέροχα νέα με έναν ξεχωριστό τρόπο. "Της δώσαμε ένα κουτί όπου μέσα είχε μια κάρτα με τις λέξεις "it's a match".
Η γιαγιά της 8χρονης πίστευε ότι την είχαν καλέσει στο σχολείο για να μιλήσουν για τους βαθμούς της ή την κατάσταση της υγείας της. Η συγκινητική στιγμή που ανοίγει το δώρο βιντεοσκοπήθηκε σε βίντεο και όταν το είδαν στο σχολείο έκλαιγαν όλοι.

Πηγή: usatoday